Tag bedre billeder med disse fotograferingstips

Når du er ny på den rekreative hobby af fotografering, kan du føle lidt bange. Der er meget at lære, og kameraer er mere sofistikerede end nogensinde. Nedenfor finder du nogle gode tips til forbedring af din fotografering.

Når du tager landskabsbilleder, skal du overveje himlen. Hvis himlen er ret kedelig og kedelig, lad det ikke dominere billedet. Hvis himlen lyser op med vidunderlige farver (især under solopgang, solnedgang eller storm) er det okay at lade himlen dominere billedet.

“S” står for lukkertid. Brug lav lukkertid for at få skarpe billeder, når du fotograferer bevægelige objekter. Indstil lukkertiden til højere hastigheder for at skabe et mere eksperimentelt billede. Dette er en cool funktion at bruge, når du får billeder af fyrværkeri eller baglygter på en bil. Det er en nem måde at få kunstneriske træk på i dine fotos.

Vær opmærksom på tøj, der bæres af emnerne i dine fotografier, især skjorter. Hvis det overhovedet er muligt, sørg for at de er fri for logoer og fremtrædende kommerciel reklame. Logoer daterer et billede og fjerner den “klassiske” følelse, der er værd i de kommende år. De kolliderer også alvorligt med naturligt landskabspleje i udendørs miljøer.

Sørg for at skyde dine fotografier uden tøven for at sikre, at du får et billede, som du vil være tilfreds med. Det perfekte øjeblik du vil fange kan være flygtigt, så du skal være parat til at fange den uden advarsel. Hvis dit emne er i live, som et dyr eller en person, kan det komme ud af skud eller ændre dets ansigtsudtryk, mens du lurer rundt med dine kameraindstillinger, og så vil du ikke kunne fange det øjeblik du ønskede. Forsøg ikke at få hver enkelt indstilling på dit kamera bare perfekt, fordi du vil sætte dig i fare for at miste det skud du ønsker.

Bestem, om du er interesseret i et emne, før du fotograferer det. Ved, at hvis et emne synes at være kedeligt for dig, bliver det kedeligt for fremtidens seere af billedet. Tag dig tid til at gøre dine skud interessant, og du vil blive belønnet med bedre skud.

eksperimentere med fotografering

For at eksperimentere med fotografering skal du sørge for at spille rundt med lukkertider. En langsommere hastighed betyder, at lukkeren er åben længere og kan optage bevægelse. Billeder af et vandfald med langsom lukkertid vil gøre vandet ligne en kontinuerlig bevægelse. Hurtigere lukkerhastigheder optager handling og bruges ofte i sportsfotografering. Et billede af et vandfald i dette eksempel viser klart hver dråbe vand.

Hvis du skal bruge din flash, så hold dit motiv væk fra vægge, især dem, der er lyse. At have en travl baggrund eller en der er mørk vil minimere den mørke eller hårde skygge, der følger med ved hjælp af en flash. Den bedste mulighed er dog at have nok lys, at du ikke behøver en flash.

Når du forsøger at få det perfekte billede, tag masser af skud. Skønheden ved digital fotografering er, at du kan tage utallige billeder af en scene for at få det billede, der er helt rigtigt. Der er ingen grund til at bekymre sig om at spilde film, fordi du har ubegrænset plads. Tag masser af skud for at sikre, at du får den perfekte ramme.

Handlingsskud kan være meget svært at fange korrekt. Hvis du kan, kan du forudsige det område, hvor handlingen vil gå næste gang, og du kan prøve at begynde at tage billeder her, da handlingen nærmer sig dette bestemte område. Det kan hjælpe, hvis du fokuserer på noget i skuddet.

En god fotograferingstip, der kan hjælpe dig, er at lære så meget du kan om dit kamera. Prøv at lære alle sine funktioner, så du nemt kan vælge dem på flugt. Du ønsker ikke at gå glip af en mulighed ved at fiddle med dit kamera.

Tag dig tid til at lytte til, hvad andre tænker på dine billeder. At tage både den positive og den negative kritik skal gøre dig til en bedre fotograf. Du kan måske opleve, at ting, du ikke kunne lide, er bare, hvad andre søger efter i et foto, som de elsker.

Det er tid til dit stativ. Tag den ud af skabet og find kabelfrigivelsen. Har du stadig disse neutrale densitetsfiltre? Få dem også. Du skal til en natskyde på skolemessen. Du er ankommet. Se den smukfarvede belysning på booths og rides? Du vil fotografere pariserhjulet og udsætte ikke for den samlede scene, men for lysene. Placer kameraet på stativet og fastgør kabelløsningen. Indstil ISO lavt, ved 100 eller om muligt, lavere. Brug en lukkertid på måske femten sekunder. Indstil blænden ved f / 16 eller mindre, hvis dit kamera kan gøre det, det vil gøre, at indikatorlys ser ud som stjerner. Tag nogle testeksponeringer og foretag justeringer, og brug om nødvendigt dine neutraldensitetsfiltre. Du har et færdigt produkt! Takket være stativet er alt skarp, bortset fra at de spøgelsesagtige billeder af fair goers bevæger sig om, og det drejende pariserhjul fremstår som en cirkulær stribe smukke farver. Lysene på båsene skinner som stjerner.

z

Erhvervsfotograf

Portrætfotograf

Reklamefotograf

Bryllupsfotograf

Dating- og profil foto

Familie og Gruppe

Søskende

Gravid Fotograf

Boudoir Fotograf

Børnefotograf

Newborn baby

En fotograf på arbejde

Hvorfor vælge en professionel fotograf?

Links

z

Leave a Reply