Linkbuilding er klogt hvis du vil placeres godt i Google

Hej kære besøgende.

Tak fordi du kigger forbi denne side. Vi vil meget gerne udveklse links med dig hvis du har lyst til det. Herunder har vi lagt nogle links til dygtige folk i branchen:

 

søgemaskiner har behandlet links som stemmer

Siden slutningen af 1990’erne søgemaskiner har behandlet links som stemmer for popularitet og betydning i den igangværende demokratiske meningsmåling af web. Motorerne selv har raffineret brug af link data til en kunst, og brug af komplekse algoritmer til at udføre nuanceret evaluering af websteder og sider, der er baseret på denne information. Links er ikke alt i SEO, men søg fagfolk tilskrive en stor del af de motorer, ” algoritmer til at linke-relaterede faktorer.

links

Gennem links, motorer kan ikke kun analysere popularitet websteder og sider, der er baseret på antallet og populariteten af sider, der linker til dem, men også parametre som tillid, spam og myndighed. Troværdige hjemmesider har tendens til at linke til andre websteder, du har tillid, mens spammy sites modtager meget få links fra pålidelige kilder. Myndighed modeller, som dem, der er postuleret i Algoritmef, der tyder på, at links er en meget god måde at identificere ekspert dokumenter om et givent emne.